​Finja DIY – Bygg skøytebane med murblokker for hockey og skøyter

Publisert 01.02.2019

En egen isbane utenfor døren er vinterens beste lekeplass både for barn og voksne når kulde treffer. Finja har utviklet en inspirasjonsbeskrivelse for en isbane formet av murblokk. På finja.no er det alt fra store til små prosjekter i betong. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og anskaffe, fra blokker til ferdige isbane.

Isbanen er lett å skape med Finjas murblokk og presenning. Bruk din egen hage eller slå sammen med naboer og bygninger på felles bakken. Når isen smelter, er det lett å rulle presenningen og bære blokkene bort.

Hva inspirerer deg?

Banen kan suppleres med ishockeymål og linjer er malt på presenningen. Benker er bygget raskt ved hjelp av rester og stabile brett. Manglende gatelys, bygningsbelysning kan være en god ide for flere timer å bruke på isen.

– Å kunne enkelt bygge en midlertidig skøytebane kan enkelt være en glede for barn og ungdom. Murblokk Fordel er også bygget jevnt takket være de praktiske og ergonomiske hulrommene som gjør blokkene enklere å bære, sier Veronica Jensen på Finja.

Isbane 2
Isbane 3
Isbane 1