​DIY – Støp rabarbrablad i betong

Publisert 29.05.2020

Støpning ved hjelp av rabarbra blader er en enkel og morsom aktivitet som passer uansett tidligere erfaring med betong. Med få skritt kan du for eksempel lage et fuglebad for dine bevingede venner å plassere i rabatt eller en fruktfat for å dekorere hagebordet med. En fin rabarbra fat i betong er en verdsatt gave å gi bort i forbindelse med et bud, bursdag eller annen form for feiring.

Finja har utarbeidet en DIY-beskrivelse og film for hvordan du støper rabarbrablad i betong. Arbeidsbeskrivelsen inneholder instruksjoner for alle moment fra såle til tak og en komplett materialespesifikasjon. Du legge alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme.

I Finjas nye e-Handel kan du enkelt kjøpe produktene med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout.

Finja arbeider kontinuerlig med nye ideer til DIY-beskrivelser, som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finner du både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for den som har murt, pusset og støpt tidligere. Hvis du ønsker flere tips og ideer, kan du gå inn på finja.no.

Hva inspirerer deg?

Prøv også å danne et stort ark med flere forskjellige varianter og dermed gi et enda mer personlig sluttresultat.

​DIY – Støp rabarbrablad i betong
​DIY – Støp rabarbrablad i betong 1
​DIY – Støp rabarbrablad i betong 2