​DIY – Støp paradisplater til barna

Publisert 17.06.2020

Lag dekorative betongplater sammen i familien og ha en morsom utendørsjobb på kuppet. Finja fortsetter å lage inspirerende DIY-beskrivelser for store og små prosjekter. Selskapets siste inspirasjonsbeskrivelse passer for hele familien og viser hvordan man lager betongplater å hoppe på.

Paradisplater er et klassisk utendørsspill som passer både store og små. Å lage platerne sammen gir deg muligheten til å bestemme design og størrelse på platerne. Sammen kan du deretter dekorere med for eksempel mosaikkbiter, glassballer eller steiner.

Finjas nettsted kombinerer store DIY-prosjekter, som fritidsboliger og garasjer, med de mindre, som boller og brevbokser. Arbeidsbeskrivelsen inneholder instruksjoner for alle moment og en komplett materialespesifikasjon. Du legge alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme.

I Finjas nye e-Handel kan du enkelt kjøpe produktene med ett klikk. Betalingen skjer smidig med Klarna Checkout.

Hva inspirerer deg?

Bygg formene i kryssfiner og bruk dem flere ganger. Når du er ferdig med dine paradisplater, kan du fortsette å støpeplater for hele hagen. Dekorer dem, og du får vakre, holdbare steiner som du kan glede deg over hele året.

​DIY- Støp paradisplater til barna 1
​DIY- Støp paradisplater til barna 2