​DIY – Støp en terrasse i betong for fine kvelder

Publisert 26.06.2020

Finja fortsetter å skape inspirerende inspirasjonsbeskrivelser. I sin nyeste DIY-beskrivelse viser selskapet hvordan du kan støpe en terasse ved å bruke Finjas ringmurselementer.

En terasse er det perfekte stedet for utendørssesongenes arrangementer – ukedager så vel som helg. Når du støper uteplassen skaper du et naturlig samlingssted i hagen din som nærmest blir vedlikeholdsfri takket være betongens gode holbarhet.

Som alle Finja Betongs tidligere DIY-beskrivelser, er det siste tilskuddet tilgjengelig på finja.no. Du kan legge alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme. I Finjas e-Handel kan du enkelt kjøpe produktene med ett klikk. Finja leverer med bil med løftelem og varene leveres på fortauskant.

En støpt terrasse gir deg alle de gode egenskapene til betongen når det gjelder holdbarhet og evne til å lagre varme. På en solrik dag varmes betongen sakte opp og slipper deretter varmen fra seg i løpet når temperaturen faller og på de svale kveldene.

Hva inspirerer deg?

Hvis du legger til gulvvarme helt fra starten, lager du et frostfritt uteområde om vinteren, perfekt for et spa-område med helårsbading. Samtidig gir varmekablene fremtidige muligheter for et holdbart uterom. Med Finjas Mursystem Exakt får du fem innovative komponenter som til sammen gir en muropplevelse utover det vanlige. Isolerblokk Exakt lar deg skape godt isolerte vegger med lave U-verdier, som samtidig er brann- og fuktsikre.

DIY - Støp en terrasse 1
DIY - Støp en terrasse 2