​DIY – Lag husnummer i betong

Publisert 24.06.2020

Finja har utarbeidet en DIY-beskrivelse og film for hvordan du støper husnummer. Arbeidsbeskrivelsen inneholder instruksjoner både i tekst og film for alle momentene fra form til ferdige tall og en komplett materialespesifikasjon.

Du kan legge alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme. I Finjas nye e-Handel kan du enkelt kjøpe produktene med ett klikk.

Hva inspirerer deg?

Det går selvsagt like fint å støpe bokstaver som tall. Velg en mindre variant, og støp for eksempel familiens navn eller husets eget hvis det har et. Ord som ”velkommen” oppleves også som trivelige og innbydende.

Finja arbeider kontinuerlig med nye ideer til DIY-beskrivelser, som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finner du både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for den som har murt, pusset og støpt tidligere. Hvis du ønsker flere tips og ideer, kan du gå inn på finja.no.

Husnummer 1
Husnummer 2
Husnummer 3