Entreprenør

 • Vi på Finja Betong har materialer for å bygge brann- og fuktsikre bygninger med lang levetid og god økonomi. Våre slitesterke materialer er godt egnet for nybygging av garasjer, eneboliger, flermannsbolig, rekkehus, samt skoler og offentlige bygninger. Vårt brede og bærekraftige produktsortiment er også ditt naturlige valg for rehabliteringsprosjekter.

   

  Vi fokuserer på konstruksjoner av murt og pusset bygg. Produktsortimentet er omfattende, og konseptløsninger tilbys i alt fra blokker, tørrmørtel, gulvavretting, tettesystemer, lim og fugemasse, fasadpussystemer, EPS-isolasjon og ringmurelementer. Alt det du trenger til ditt mur- og mørtelprosjekt.

 • Norra Rörum murning.jpg

 • Hos oss finner du også konseptløsninger. Et eksempel på dette er Mursystem Exakt med sine innovative komponenter som forenkler murarbeidet ditt. Dra, rull, legg - Exakt så enkelt! Veggsystemet muliggjør en rasjonell oppføring av konstruksjoner av velisolerte bygninger.


   

   

 • Hvordan bruke produktene våre


  Vi har utviklet både trykte og bevegelige arbeidsinstruksjoner for flere større byggeprosjekter. Her viser vi hvordan produktene våre brukes når vi støper et fundament med ringmurselementer, samt hvordan man bygger fritidsboliger, anneks, friggebod og garasje. Vi viser også hvordan du bruker produktene våre når du renoverer et bad.

 • Hjelp når du skal støpe, mure, pusse, og reparere

  I tillegg til våre arbeidsanvisninger, har vi også instruksjoner om hvordan du bruker produktene våre når du skal støpe, mure, pusse og reparasjon. Disse finner du her:

 • Søk i vårt brede produktsortiment

  Produktene våre.

  Hver produktside inneholder detaljert informasjon om for eksempel bruksområde, miljødatabaser og produktegenskaper. I våre produktblad vil du finne U-verdi og brannklassifisering for våre blokkprodukter. For produkter der det er relevant, finnes det også tegninger og konstruksjonsløsninger for nedlasting.

  Hvis du er nysgjerrig og vil vite mer eller ikke finner informasjonen du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss.