Delta i vår sommerkonkurranse

 • Nå starter vi vår populære sommerkonkurranse! Vi vil gjerne se hva du har i tankene hjemme og hvilke prosjekter du investerer i denne sommeren. Ta et bilde når du støper, murer eller pusser med produktene våre, legg det ut på Instagram og tagg bildet med #finjasommer.

  Fem vinnere mottar en inspirerende bok og vår splitter nye hobbybetong Concreate.

  Konkurransen vil løpe fra 23. juni 2021 - 31.  august 2021. Vi vil publisere vinnernes bilder og på @Finja_norge.

   

  Hvordan konkurrerer jeg?


  Del ditt sommerprosjekt sammen med et Finjaprodukt. Legg det ut på din Instagram-konto og merk det med emneknaggen #finjasommer. Vi velger de fem mest inspirerende prosjektene og publiserer disse bildene på instagramkontoen vår @finja_norge

   

  Konkurranseregler


  Konkurransen er å publisere et bilde på Instagram under hashtaggen #finjasommer. Du må ha en åpen instagram-konto for å delta. En person kan sende inn flere forskjellige bidrag til konkurransen. Hver deltaker har ansvar for å sikre at bildet ikke krenker opphavsretten. Pass også på at bildet ikke inneholder upassende innhold. Finja er ikke ansvarlig for bilder publisert under #finjasommer.  Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss ​​via Instagram @finja_norge og meldingsfunksjonen.

 • Vinst bild.jpg

 • Inspirasjon

 • Visste du at vi har over 50 DIY-prosjekter for hjem og hage? Hver prosjektside inneholder DIY-beskrivelser som trinn for trinn forklarer hvordan du kan lage dine egne personlige ting.

  For hvert prosjekt er det en komplett materialeliste. Du legger alle prosjektets produkter, i riktig mengde, med et klikk i handlekurven. Du kan også endre mengde per produkt hvis du for eksempel vil bygge større enn beskrivelsen indikerer eller trekke fra for materialer du allerede har hjemme.

  Inspirert av DIY-prosjektene våre her.

 • DIY_Puff.jpg